Monday, March 14, 2011

Pehmed kaltsiumi kapslid merevetikatest!

*Pehmed KALTSIUMI-kapslid
[FOHOW toode: Haitsao gai]                   
(looduslik kaltsiumiallikas)


Koostis:
*       Merevetikatest saadud kaltsium
*       Taimeõlist saadud D-vitamiin
*       Želatiin
Näidustused:
*       Vitamiinide ja mineraalide puudus
*       Kõrvalkilpnäärmete puudulikkus
*       Allergilised haigused, haigussoodumus
*       Osteoporoos, rahhiit, artriit
*       Nahahaigused (sügelus, ekseem, psoriaas)
*       Jalgade krambid ja väsinud jalgade sündroom
*       Küünte lõhenemine
*       Menopaus ning selle järgne periood
*       Vananemise aeglustamine
*       Onkoloogiliste ja kardiovaskulaarsete haiguste ennetamine
*       Kaariese ennetamine


Pehmed kapslid [Haitsao gai] on valmistatud merevetikatest [ljutsao]. Vetikaid on töödeldud eksklusiivse tehnoloogia abil ning saadud produkt võimaldab efektiivselt taastada normaalse kaltsiumitaseme organismis.
Valmistoote komponendid on merevetikatest saadud kaltsium, taimne õli ja soja-želatiin kapslis.
[Haitsao gai] kapslite koostisesse kuuluvad rohevetikad [ljutsao] on oma omadustelt ja toimelt paljuski sarnased spiruliinale. Mõlemad vetikaliigid sisaldavad märkimisväärses koguses vitamiine (sh beeta-karotiin, C, E ja B grupi vitamiinid jt) ja mineraale (magneesium, jood, raud, seleen, tsink jt), sh kaltsiumi.

Apteekides müüakse hulgaliselt mitmesuguseid kaltsiumi sisaldavaid preparaate, kuid siiani ei ole õnnestunud saada kergesti omastatavat kaltsiumi. Väärib märkimist, et esmakordselt maailma praktikas õnnestus Hiina korporatsioonil FOHOW valmistada vetikatest toode, milles sisalduv kaltsium omastatakse inimorganismi poolt kergesti ja praktiliselt täielikult ning ilma mingite kõrvalnähtudeta.

Preparaadi koostisesse kuuluvad ka D grupi vitamiinid, mis omakorda soodustavad kaltsiumi imendumist soolestikus ja selle omastamist luudes.

Kaltsiumi osatähtsus on eriti suur, kui me puutume kokku osteoporoosi, luumurdude või südametegevuse probleemidega. Võib küll tarbida kaltsiumirikast toitu, kuid selle kaltsiumi peab organism ka omastama.

Et kaltsiumi omastada, peab organism selle eelnevalt ümber töötlema ioniseeritud kaltsiumiks. See protsess leiab aset maos soolhappe toimel. Kui soolhappe tootmine maos väheneb, siis kaltsiumi omastamine organismis on häiritud. Aastatega kujuneb organismis välja kaltsiumi defitsiit, mida võib täheldada ca 50% 40-aastastel ja ca 90% 60-aastastel inimestel, mis väljendub väsimuses, varases vananemises, tähelepanu kontsentratsioonihäiretes, säärelihaste krampides, hingamis- ning südame-veresoonkonna süsteemi haigustes.
Aastatega luukoe taastumise protsess organismis aeglustub, mille tulemusena võib tekkida osteoporoos e. luukoe massi vähenemine. Haiguse põhjuseks on kaltsiumi omastamise võime langus, mis võib olla kaasasündinud või tingitud naishormooni vähesusest menopausi ajal.

Osteoporoosi võib põhjustada ka ebasoodne ökoloogiline situatsioon, toidu kvaliteedi langus või kaltsiumi vähesus toidus. Sageli areneb osteoporoos märkamatult ning annab endast märku alles luumurdude tekkimisega, mida põhjustavad küllaltki väikesed koormused või kerged löögid. Sageli nimetatakse osteoporoosi „nähtamatuks epideemiaks“, südame-veresoonkonna ja onkoloogilisi haigusi ja diabeeti). Üldjuhul on osteoporoosi teke seotud inimese vanusega. Statistikaandmete põhjal on osteoporoosi täheldatud 30-50% 50-aastastel (põhiliselt naistel), kuid pärast 75. eluaastat põevad seda haigust pooled mehed ja naised. Paraku on tänapäeval osteoporoos saanud probleemiks ka noorte hulgas.


Näidustused: vananemisprotsessi aeglustamiseks; vitamiinide ja mineraalainete puudus organismis; parakilpnäärmete funktsiooni puudulikkus; veresoonte kõrgenenud läbilaskvus, verejooksud; allergilised haigused, diateesid, nahahaigused (sügelemine, ekseem, psoriaas); osteoporoosi, rahhiidi, artriidi profülaktika ja ravi; hambakaariese profülaktika; küünte haprus; onkoloogiliste ja südame-veresoonkonna haiguste profülaktika; jalgade krambid ja väsinud jalgade sündroom; klimakteerium ja klimakteeriumijärgne periood; luumurrud; lastele ja noorukitele tugi- ja liikumissüsteemi arenguks; tähelepanu kontsentratsioonihäirete korral; neile, kes tarbivad gaseeritud jooke.

Ühes kapslis 160 mg kaltsumit, manustada niimitu kapslit päevas, kui vaja vastava koguse lisakaltsiumi saamiseks. Võetakse toidu ajal sooja veega.
Pakendis: 100 tk (30 eur)

Saadaval: Struve 4, II korrus, Tartu
KEHAkeskus
T,K,N 12-18
tel. 74 24 700
mob. 52 71 008

No comments:

Post a Comment